Sil en de beestenboel 2.0

In dit thema staat de dierentuin centraal. De kinderen maken in de klas een eigen dierentuin met hokken en hun knuffels. Ze zorgen voor deze dieren, ook als ze ziek zijn of jongen krijgen. De kinderen verdiepen zich ook in de leefomgeving van deze dieren.

NIEUWS

Leuk om te lezen: AVS artikel over het vernieuwen v/d onderbouw en de rol van Sil op school hierin.

Begeleiding nodig bij het werken met Sil op school? Bekijk ons trainingsaanbod.

Bij Nieuws & agenda staat o.a. het laatste blog ter inspiratie.

Jaarplanning

Bekijk de voorlopige planning 2019-2020 om een idee te krijgen welke thema's volgend schooljaar de revue passeren.

Leerkracht over Sil op school:

Het is een volledige gestructureerde methode die mogelijkheden geeft voor eigen invulling. Er is een duidelijke lijn in de (SLO) doelen die je aanbiedt. Of je dat doet met de activiteiten of op een andere manier kies je zelf.

Huidige thema

In thema 5 Sil en de beestenboel 2.0 staat de dierentuin centraal. Daar zijn zieke en jonge dieren en valt veel te verzorgen.

In thema 6 gaat Sil naar het pretpark. Dit thema staat ter voorbereiding online. Het start op 6 mei.