Op reis met Sil en Lis

Dit thema gaat over dromen van verre reizen en vakantie. In de spelhoek maken de kinderen met elkaar een reisbureau waar ze hun eigen reis kunnen boeken. Wat heb je eigenlijk allemaal nodig als je op reis gaat? Sil en Lis komen daar, samen met de kinderen, achter in de laatste weken van het schooljaar. Fijne zomer!

Begeleiding nodig bij het werken met Sil op school? Bekijk ons trainingsaanbod.

Bij Nieuws & agenda staat o.a. het laatste blog ter inspiratie.

Jaarplanning

Bekijk de jaarplanning 2017-2018 en de nieuwe voorlopige planning 2018-2019 om een idee te krijgen welke thema's volgend schooljaar de revue passeren.

Leerkracht over Sil op school:

Het is een volledige gestructureerde methode die mogelijkheden geeft voor eigen invulling. Er is een duidelijke lijn in de (SLO) doelen die je aanbiedt. Of je dat doet met de activiteiten of op een andere manier kies je zelf.

Huidige thema

Tijdens het thema 'Op reis met Sil en Lis 2.0' gaan de leerlingen dromen over, regelen en beleven van een verre reis. Fijne vakantie!